Ja som bohužiaľ tiež Mrkvosoft positive ale vlastnú rodinu už som naučil na Ubuntu Linux Mama aj otec na kompe už nemajú nič od Mrkvosoftu (to vždy zlikvidovali vírusom alebo nejakou cipovinou typu toolbar incredible email a pod.) píšu pod Open Office a ja už nepočúvam sťažnosti typu nefunguje to. Navyše nepotrebujú antivírus ani firewall takže je stará šunka na ktorej bežia celkom výkonná
_________________ Renaultík piaty, ktorý si pred domom mojim hovieš, osvie sa palubka tvoja rozkrú sa turbo tvoje, buď maximálna rýchlos tvoja ako na rovinách tak v kopcoch, benzín svoj každodenný daj si aj dnes a odpus nám naše pomalé pasáže tak ako ich i my odpúšame vlastníkom slabších áut
Str Feb 17, 2010 9:04 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Re: Antivirus, Antispyware, Firewall
No áno, pre takých ľudí čo sa do PC nevyznaju, a nepotrebuju v linuxe nič nastavovať, a inštalovať, len jednoducho používať, tak tam je to výhoda, dobre si to vymyslel.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť