Re: Akú hudbu počúvate?
Velmi sa mi pacia niektore piesne 80-90 rokov. Viem ze v tejto dobe len malo ludi pocuva stare hity no ale aj tak si myslim ze by nebolo od veci vytvorit sekciu prave pre takuto hudbu.
Pia Jan 22, 2010 5:45 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Tiež by som uvítal tému 80-90 roky..Osobne počúvam podla nálady...od kludnejších (L. Pusiny, Al bano-R.Power. , Enya, R. Miles, Enigma) cez hausík a elektro (tiesto, J.M. Jahre) až po Rock (Cranberries, Queen, Metallica, Sister of Mercy. Scorpions, Europe) samozrejme v mojej zbierke nechýbajú taborácky Nedvedi a Brontosauri atď atď. Medzi najoblúbenejšie patria komplet Tatu a V. Mae.
Str Máj 19, 2010 8:01 pm
Mal'Ganis
Užívateľ - úroveň 2
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
nuž ja tu môžem doplniť, že som sťahovavý vták.. už som prešiel cez starinky, jazz, funky, soul atd.. hip hop som drtil pubertu a teraz letím dnb a halvne dnb a jemu podobne štyli ako dub step, breakbeat a minimal dnb... a moohli by sme tu vytvoriť sekciu pre 80-90 roky.. ja poznám kopec hip hopu z osemdesiatych rokov.. run DMC, Grand master flash, sugar hill gang, ice-T, á je ich viac.. už som pozabúdal.. ale aj iné veci ako prvé elektro: Kraftwerk, Neucleus, Africa bambaataa, Electric boys
Štv Júl 29, 2010 6:49 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
na hip-hop tu sekcia je, aj na electro. a aj tak platí čo som písal vyššie.
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
no hej .. do všetkych sekcii sa mi podarilo dostať vrátane hip hopu.. ale do sekcie techno.. industrial a electro či čo tam bolo vraj nemám oprávnenie či čo ..
Ned Aug 01, 2010 2:16 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť