ja si pozriem vsetko co ma zaujme,moze to byt hocjaky zaner.
stale si rad pozriem film ronin je to sice stare,ale stale dobre.
Ned Sep 07, 2008 1:30 am
Mal'Ganis
Užívateľ - úroveň 2
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
Re: Aké filmy máte najradšej?
nuž ja zakotvujem jednoznačne na sci fi.. sú neaké odbočky ku komédiam a tak ako napríklad red dwarf ale inak pozerám len sci fi.. a určite nekukám telenovely typu battlestar galactica a podobne.. a uprednostnujem serialy. to po čom túžim je serial terminátor salvation.. proste proti skynetu nemôžu zvyšky ľudstva bojovať počas pár filmov to musí byť zdlhavý príbeh! čo sa týka zdlhavých príbehov, tak raz budem môcť budúcim deťom na starie kolena hovoriť že sa mi podarilo dopozerať star gate do konca a ešte to zakončiť aj serialom atlantis.. ale to bude proste jedna kapitola môjho života kým to dám. .. taktiež aj fenomen zvaný star trek.. ked všetky tieto serialy budem mať opozerané budem spokojný a môžem umrieť! normálne niekde budú herci z týchto serialov tak im donesiem truhlu nag mi nanu dajú autogram a potom môžem s úsmevom na tvári zomrieť
Pon Júl 26, 2010 11:16 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Škoda že Terminator Salvation je nedokončený seriál. a má ledva dve série, to je nanič.
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
mooooomeent!! terminator salvation existuje serial?? kuááá nevadí že nedokončený chcem to videiť! aj ked je pravda, že bude to na nič ked mi bude chybať další príbeh.. ale je to tu na fronte k dostaniu?
Štv Júl 29, 2010 3:47 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Teda nie, moja chyba, nie terminator salvation, ale terminator - sarah conor chronicles je seriál, ale ešte je aj mini seriál kreslený... všetko sa nachádza na WF... samozrejme už to bolo uploadnuté dávnejšie, takže ak je to zmazané, tak máš smolu.
DO RITI!... zase smola! no sarrah conor chronicles ten serial poznam.. ale som ho nevidel! ani ho dlhšie vidieť nebudem... a ono to kreslené sa ako volá?
Štv Júl 29, 2010 9:45 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
ten kreslený je tu, komplet a dabovaný, všetky časti sú v jednom AVI subore.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť