Re: Na aké filmy sa tešíte ktoré nám prinesie rok 2010 ?
To je jedno, len nech je to dobré a prepracované.
_________________ Renaultík piaty, ktorý si pred domom mojim hovieš, osvie sa palubka tvoja rozkrú sa turbo tvoje, buď maximálna rýchlos tvoja ako na rovinách tak v kopcoch, benzín svoj každodenný daj si aj dnes a odpus nám naše pomalé pasáže tak ako ich i my odpúšame vlastníkom slabších áut
Pia Jan 01, 2010 8:04 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Tak ja nepozerám hocijaké filmy, ale špeciálne si ich vyberám. ale nejak sa mi filmy pozerať nechce, mám ihc dosť, ale nejak nevenujem tomu tolko času, asi by som mal začať pozerať viac filmov.
Registrovaný: Sob Nov 24, 2007 3:37 am Príspevky: 217 Bydlisko: Tábor plamenné legie
hej a co hovoris na terminatora 4? Clovek tvojich kvalit iste uz videl tento film!
Ned Jan 10, 2010 8:15 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Terminator 4 je zaujímavá vec, ale žial neprekoná trojku a už vôbec nie dvojku. Ale samozrejme premňa ako fanušika Terminator vecí, je to povinnosť vidieť.
Registrovaný: Sob Nov 24, 2007 3:37 am Príspevky: 217 Bydlisko: Tábor plamenné legie
Naprosto s tebou suhlasim. Ja som videl Salvation ci ako sa to vola, ale po pozreti filmu som tiez vyhlasil, ze trojka bola lepsia vo vsetkom. Ale brasko si mysli ze pride aj petka tak uvidime. Ja by som bol len rad!
Naposledy upravil Tichondrius dňa Pon Jún 07, 2010 12:17 am, celkovo upravené 1
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť