Ako nainštalova stiahnuté hry? (.ISO .BIN .CUE .MDF)
Autor
Správa
ObscurusIgnotus
Administrátor
Ako nainštalova stiahnuté hry? (.ISO .BIN .CUE .MDF)
Zohnáš si program Alcohol 120% a nainstalujes...
Spustis Alcohol 120% Das spravca virtualnych mechanik Nadstavis pocet Vir.mechanik na 1 V tento pocitac budes mat novu CD-Mechaniku V alcohole das nacitat (namountovat) obraz disku Vyhladas si subor *.iso a das namountovat (nacitat) Nasledne pracujes zo suborom v CD-Mechanike ktora sa objavila v Tento Počítač..
Celý počítač sa bude správa tak že maš o jednu CD/DVD mechaniku navyše... ale tam nedávaš reálne CDčko, ale virtuálne čiže súbor ISO a podobné... Hned po načítaní súboru môžte normálne inštalova hru, akoby z CDčka...
ALEBO
Rovno ISO súbor otvoríte v napalovacom programe, a vypálite súbory na reálne CD/DVD....
Potreboval by som pomoc , stiahol som hru potom nainštaloval ale pri spustení pýta cd . Že vraj treba nainštalova crack no neviem si rady ako .
Keď po klikám na súbor crack píše že sa nedá inštalova .
Akým spôsobom sa inštaluje crack .
Prosím poraď .
Sob Jan 17, 2009 11:56 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
subory z cracku nahraď do suborov v priečinku s nainštalovanou hrou. proste kpirova - prilepi. to je celá veda.
Registrovaný: Pon Dec 31, 2007 1:45 pm Príspevky: 411 Bydlisko: sLOVEnSKo
Opýta sa a či chceš nahradi súbor , klikni na áno a môžeš drvi...
_________________ V prípade nejasností ohľadom mojich uploadov ma kontaktujte cez SS.Zbytočne nespamujte!!!THX
Ned Jan 18, 2009 5:23 pm
profik1
Užívateľ - úroveň 0
PCmaniak87 píše:
subory z cracku nahraď do suborov v priečinku s nainštalovanou hrou. proste kpirova - prilepi. to je celá veda.
Vďaka za radu ,trochu som sa s tím potrápil ale nakoniec sa to podarilo . Musel som crack nahradi namiesto pôvodného súboru .
Teraz keď už človek vie ktorím smerom sa má ubera je to jednoduché .
Ešte raz veľká vďaka .
Ned Jan 18, 2009 8:59 pm
mul
Užívateľ - úroveň 0
pripony mdf a bin
Mam mensi problem. Skusam nainstalovat hru ktora ma priponu mdf. Moj alcohol120.6221 vsak tuto priponu nepovazuje za image subor. Snazil som sa tento subor pridat cez nastavenia - asociacia so subormi ale vypisuje mi ze alcohol muis bezat pod administratorskymi pravami aby som to mohol zmenit. To iste plati aj pre priponu bin. Podotykam ze mam Vistu
Pon Jan 26, 2009 12:28 pm
vengard
Užívateľ - úroveň 4
vyskušaj napr. Daemon Tools
Pon Jan 26, 2009 2:22 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
mul: to je hovadina, ja subory pridávam riadne do alcoholu a to potiahnutím z win okna do okna alcoholu, ak subor zobrazuje v alcohol zozname, dam už len prida, no ale vista je možno z toho mimo. nebolo by to po prvy krát.
prečo je podla teba Daemon tools hovadina?
Str Feb 18, 2009 7:24 pm
Massacre
Užívateľ - úroveň 5
Re: Ako nainštalova stiahnuté hry? (.ISO .BIN .CUE .MDF)
To nebolo myslene na tvoj prispevok, ale na ten, na ktory si reagoval aj ty Daemon tools pouzivam aj ja a mam tiez vistu a vsetko slape v pohode
_________________ *****
¼udia prosím Vás, poživajte GOOGLE a až tak píšte na fórum že to neviete najs, lebo väčšina veci ktoere hladáte tak ich tam aj nájdete.
http://warezfront.com/viewtopic.php?p=9080#9080 *****
Ak niečo potrebujete tak mi napište správu alebo napište mi na ICQ a zbytočne nespamujte, len nam pridavate pracu a reuploady trvajú dlhšie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť