tak nieco mi zostalo..ale este si nechavam na svoje auto nieco, a este par kamosov chce..
_________________ ..if you want solution ,you want the one and only.. TycoonX
POZIADAVKY NA REUPLOAD PISTE CEZ SS
Sob Júl 10, 2010 6:16 am
Tichondrius
Užívateľ - úroveň 5
Registrovaný: Sob Nov 24, 2007 3:37 am Príspevky: 217 Bydlisko: Tábor plamenné legie
Re: Kde ste zamestnaný ?
fiiha odpoved po dvoch mesiacoch? co si bol v holandsku?
Sob Júl 10, 2010 8:30 am
Mal'Ganis
Užívateľ - úroveň 2
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
nuž ja som pol roka bol nezamestnaný nešťastný.... teraz som v anglicku a som skladová krisa.. verím.. že sa dostanem aj vyššie. . zatial som len amater.. som karierista, ktorý pracuje manuálne v sklade.. preto som nespokojný.. ale čo sa týka toho karierizmu.. zdokonalujem sa v angline aby som mohol ísť na univerzitu.. to čo chcem študovať je ... no ako to nazvať.. niečo s biochemiou alebo molekularnou biologiou (a na drogy sa nepýtajte, či ich viem vyrabať . každy sa nato pýta!! ).. jediné čo robím s tým je zatial čítanie kníh z mestskej knižnice a wikipedia plus youtube.. občas pokecam o chemii na azete. zato mám aj na pokeci nick adenosine_triphosphate neni to zrovna primárny nick.. ale tam kecám o chemii.. ale dalšia vec, ktorú by som mile privítal ako súčasť mojej práce by bolo cestovanie po svete.. venovať sa molekularnej biologii a cestovať po svete no tomu hovorím že karierista.. no! ale miestna univerzita ponúka aj taký kurz no volá sa to ESOL.. akože english for speakers of other languages.. čiže anglina pre cudzákov.. nuž čo nazaver.. držte mi palce.. česť práci súdruhovia
Ned Aug 01, 2010 11:12 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
Pozri, každý nejako začína... väčšinou tak nevinne, napríklad niekto chcel byť maliar, a potom spravil druhú svetovú vojnu...
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
HA HA HAHA. tag si ma dostal.. zase také vysoké ambície nemám.. jednak neznášam politiku... aj eknomiku.. a zase som počul, že sa aj dosť vysoko dražili tie obrazy čo namaľoval nie?
Pon Aug 02, 2010 11:11 am
ObscurusIgnotus
Administrátor
Tak to už ja neviem, zase nejak extra sa do toho nevyznám.
kdeze v holandsku.. ja len uz moc po forach nechodim ..objavil som krasy torrentu robim v profituningu pri zvolene.. pomocny mechanik.. ako praca fajn..ale peniaze by mohli byt lepsie..tak zhanam nieco ine ..
za ten cas.. vela zmien nemam kupil som psa.. huskynu ..a tak
_________________ ..if you want solution ,you want the one and only.. TycoonX
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť