Registrovaný: Sob Nov 24, 2007 3:37 am Príspevky: 217 Bydlisko: Tábor plamenné legie
Buducnost
Ludia iste ste uz poculi o kontrolovani uzivatelov internetu. Kto co stahuje kolko toho stahuje a ci nestahuje nahodou warez a t.p.. No a ak zistia ze si nieco ako pirat tak ta od internetu jednoducho odstrihnu. A ze to uz funguje vo Francuzsku. Ze par ludi uz doplatilo. Nemate obavy, ze by to mohlo ohrozit uzivatelov pouzivajucich warezfora k ziskaniu menejpoctiveho softwaru?
Pon Jan 25, 2010 9:52 am
ObscurusIgnotus
Administrátor
Re: Buducnost
Fracuzsko je Francusko, a my sme na slovensku. Pochybujem že T-com a Orange a pod začnú odstrihovať ludi od internetu, však by skrachovali.
Registrovaný: Uto Jan 22, 2008 7:56 pm Príspevky: 765 Bydlisko: Na gauči
No pokiaľ viem tak už existuje naradenie europskeho parlamentu otom že sa to takto bude robiť v celej eurpskej unii. Už schválili zákon a štáty to do učitého dátumu maju zaviesť. Tak že to bude aj unás
No tak to by som najprv musel dostavať mega velku vyplatu, všetko nakupovať originálky, chodiť do kina, a cestovať v čase aby som si zohnal nezohnatelné rarity... takže nejaký zbohatlíci si to schvália, a ja končím s PC, prakticky ho možem predať potom.
Registrovaný: Uto Jan 22, 2008 7:56 pm Príspevky: 765 Bydlisko: Na gauči
Ja mislím že to bude fungovať ako v minulosti zrúčky do rúčky a nie ako teraz z rúčky na nejaký fílehosting. A keď budeš chciet nejakú raritu budeš si ju misieť obiednať zo zahraničia Inak určite sa to bude dať nejako tu sledovačku obísť a ten kto to bude vedieť tak na tom zarobí a my obyčajný usery si môžme
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť