Registrovaný: Pia Jan 04, 2008 1:55 am Príspevky: 36 Bydlisko: doma
obrazky
myslim si ze tu chyba sekcia pre obrazky alebo nieco take co vy nato
Uto Mar 25, 2008 8:52 pm
Snehy
Užívateľ - úroveň 6
Registrovaný: Uto Júl 10, 2007 10:37 am Príspevky: 290 Bydlisko: tu pri pc inokedy book
kazdemu tu moze nieco chybat. co ja viem? asi hej. ale mam z dobreho zdroja, ze sa chysta uprava fora. tak nahadzujte, komu co chyba. mozno si to potom najdete!
_________________ pomozem:::poradim:::pohladam?
radsej mi napiste ss ako spam na forum
Uto Mar 25, 2008 9:25 pm
Massacre
Užívateľ - úroveň 5
Obrázky?? Ako to myslíš, nechapem ak myslis grafiku tak na fore uz je
_________________ *****
¼udia prosím Vás, poživajte GOOGLE a až tak píšte na fórum že to neviete najs, lebo väčšina veci ktoere hladáte tak ich tam aj nájdete.
http://warezfront.com/viewtopic.php?p=9080#9080 *****
Ak niečo potrebujete tak mi napište správu alebo napište mi na ICQ a zbytočne nespamujte, len nam pridavate pracu a reuploady trvajú dlhšie.
Štv Mar 27, 2008 5:23 pm
adriatic
Užívateľ - úroveň 9
Registrovaný: Ned Jún 01, 2008 9:46 am Príspevky: 789 Bydlisko: warez front
Re: obrazky
crank147 píše:
myslim si ze tu chyba sekcia pre obrazky alebo nieco take co vy nato
Ja osobne by som privítal rubriku poradenstvo pre editáciu filmov a všetko čo sa týka úprav a práce s videom,nemyslým pre mňa ale pre nováčikov.
adriatic
Štv Júl 03, 2008 8:26 am
adriatic
Užívateľ - úroveň 9
Registrovaný: Ned Jún 01, 2008 9:46 am Príspevky: 789 Bydlisko: warez front
A ešte by som možno privítal nejakú súaž o najlepšie logo alebo animované logo.......alebo niečo také
adriatic
Uto Júl 08, 2008 2:55 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
sekcia POMOC je na to určená, a súaž sa môže spravi, ale tu nieje tolko aktívnych užívatelov, čiže keby sa dvaja zapojili do suaže by bol uspech, a keby jeden z nich aj dačo vyrobil by bol zázrak. tak to vidím ja, ale nápad je to dobrý.
PS - sekcia na obrázky tu je, a to je grafika, tam sa dá vvšetko možne da, a je to podelene.
Registrovaný: Ned Nov 30, 2008 12:20 pm Príspevky: 44 Bydlisko: Tábor plamenné legie
jak mám dať jeden vtipny obrazok sem! som ho uploadoval na rapidupload.. link som dal medzi img a nič.. nefunguje to nenašlo obrázok. ja už fakt nechápem ako to mám spraviť
Ned Júl 25, 2010 2:13 pm
ObscurusIgnotus
Administrátor
rapidupload.sk nieje obrázkový server... ťažko ho dáš zobraziť cez img... uploadni to na imageshack, alebo sem daj rovno odkaz z netu. každý odkaz obrázku čo chceš dať do IMG musí končiť koncovkou obrázku, čiže jpg, gif, bmp, a podobne... good luck.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť