| Autor |
Správa |
|
martinko
Užívateľ - úroveň 2
|
 Heslo
Preco su vsetky subory zaheslovane???? ................. podla mna je to kravina ................. ked chcem nieco otvorit tak zase tu musim hladat heslo!!!!
|
| Ned Feb 03, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
Wladko
Užívateľ - úroveň 5
Registrovaný: Štv Jan 03, 2008 1:01 pm Príspevky: 245 Bydlisko: Shattrath City
|
 Re: Heslo
martinko píše: Preco su vsetky subory zaheslovane???? ................. podla mna je to kravina ................. ked chcem nieco otvorit tak zase tu musim hladat heslo!!!!
Nie všetky súbory sú zaheslované ja napríklad heslo do mojích uploadov nedávam.
| Ned Feb 03, 2008 4:57 pm |
|
 |
|
ANTRISS
Užívateľ - úroveň 7
Registrovaný: Pon Dec 31, 2007 1:45 pm Príspevky: 412 Bydlisko: sLOVEnSKo
|
Vladko má pravdu , nie všetky súbory sú zaheslované , osobne tiež súbory neheslujem , ale je to na uploaderovi či si súbor zahesluje alebo nie. Je to kvôli tomu aby sa nekradli linky na iné fóra...
_________________ V prípade nejasností ohľadom mojich uploadov ma kontaktujte cez SS.Zbytočne nespamujte!!!THX
|
| Ned Feb 03, 2008 6:22 pm |
|
 |
|
Snehy
Užívateľ - úroveň 6
Registrovaný: Uto Júl 10, 2007 10:37 am Príspevky: 290 Bydlisko: tu pri pc inokedy book
|
tak chalani, podstata zaheslovania spociva uplne niekde inde. vezmime si ako priklad "ulozisko" rapidupload. (nie zas doslova, ale nerobim reklamu) ulozisko ma sluzit ako ista zaloha dat cloveka, ktory si za svoje love ponecha data na nete, alebo ich prostrednictvom uloziska mieni poslat trebars kamaratovi. a prave oto ide, aby k tymto suborom mal pristup-y len ludia ktorym dam heslo. ale data na nete su volne pristupne. hej. a prave ochranit svoju zalohu na nete vo vlastnom zaujme zaheslujem. ale z toho sa spravil biz pre uloziska a pre warezakov. a preco pre warezakov? viete od coho je odvodene slovo warez?  ale to je ina kapitola
_________________ pomozem:::poradim:::pohladam?
radsej mi napiste ss ako spam na forum
|
| Ned Feb 03, 2008 10:23 pm |
|
 |
|
ObscurusIgnotus
Administrátor
|
Neboj časom pochopíš, zdá sa že si nováčik.
_________________ RapidUpload.Sk Link Checker Nepíšte mi prosím súkromné správy,ak niečo potrebujete napíšte to na fórum, na správne miesto!!! Klikni SEM a čítaj!!! a až potom niečo odosielaj a žiadaj!!! Ak niečomu nerozumieš KLIKNI SEM! a čítaj Návody! Hľadáš CRACK??? Klikni sem!!! Na tomto fóre uploadujeme len na rapidupload.sk!!!!
..::naposledy som počúval::.. 
|
| Pon Feb 04, 2008 11:00 am |
|
 |
|
ANTRISS
Užívateľ - úroveň 7
Registrovaný: Pon Dec 31, 2007 1:45 pm Príspevky: 412 Bydlisko: sLOVEnSKo
|
Nech je to už ako chce.Budme radi , že aj keď zaheslované ale máme to tu.... 
_________________ V prípade nejasností ohľadom mojich uploadov ma kontaktujte cez SS.Zbytočne nespamujte!!!THX
|
| Pon Feb 04, 2008 10:55 pm |
|
 |
|
ondrotatry
Užívateľ - úroveň 9
Registrovaný: Uto Jan 22, 2008 7:56 pm Príspevky: 765 Bydlisko: Na gauči
|
Pokiaľ je heslo správne nieje čo rieši.
|
| Uto Feb 05, 2008 12:15 pm |
|
 |
|
lvwasko
Užívateľ - úroveň 2
Registrovaný: Sob Apr 05, 2008 1:05 am Príspevky: 32 Bydlisko: Levice City, Slovakia
|
Súhlasím s dorianom, pokial je heslo správne, tak prečo nie. Ved na rozbalenie súboru s heslom nepotrebuješ VŠ. Je to na uploaderovi, ved každému chutí niečo iné 
_________________ by lvwasko / Všetky moje Uploady sú bez hesla!

|
| Ned Apr 06, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
benito15
Užívateľ - úroveň 0
|
to PCmaniak87 ...heslo na poldu 5 nefunguje...co teraz??? ak mozes tak to oprav...kedze je to tvoj upload vdaka
|
| Sob Máj 31, 2008 9:13 pm |
|
 |
|
Zmurko
Užívateľ - úroveň 3
|
benito15 neviem ako tebe ale mne heslo na poldu 5 fungovalo a hru som prešiel celú...len píš heslá presne ako ich vidíš a všetko ti pôjde...nevravím, že občas sa nevyskytne nejaká chybyčka ale veľa krát je to chyba niekde inde ako v hesle...
| Sob Máj 31, 2008 9:50 pm |
|
 |
|
ObscurusIgnotus
Administrátor
|
Presne tak, Polda 5 som stiahol a rozbalil...
_________________ RapidUpload.Sk Link Checker Nepíšte mi prosím súkromné správy,ak niečo potrebujete napíšte to na fórum, na správne miesto!!! Klikni SEM a čítaj!!! a až potom niečo odosielaj a žiadaj!!! Ak niečomu nerozumieš KLIKNI SEM! a čítaj Návody! Hľadáš CRACK??? Klikni sem!!! Na tomto fóre uploadujeme len na rapidupload.sk!!!!
|
| Ned Jún 01, 2008 8:09 am |
|
 |
|
adriatic
Užívateľ - úroveň 9
Registrovaný: Ned Jún 01, 2008 9:46 am Príspevky: 789 Bydlisko: warez front
|
 Re: Heslo
martinko píše: Preco su vsetky subory zaheslovane???? ................. podla mna je to kravina ................. ked chcem nieco otvorit tak zase tu musim hladat heslo!!!!
Až tak veľmi tie heslá nemusíš hľada.Sú predsa hneď pod linkamy.
adriatic
|
| Štv Júl 03, 2008 7:14 am |
|
 |
|
Netopiris
Užívateľ - úroveň 5
|
Ja dávam heslo aby mi vedeli odkoho ten upload je

|
| Pon Okt 13, 2008 10:08 pm |
|
 |
|
tutanXamon
Užívateľ - úroveň 0
|
 PROSIM HESLO
Prosim ta PCmaniak87, mozes dopisat heslo na hru - Activision Anthology Remix Edition
http://warezfront.com/viewtopic.php?p=1 ... 336db2c282
nikde tam neni a nemozem to teda rozbalit... dakujem
|
| Str Sep 16, 2009 7:17 am |
|
 |
|
ObscurusIgnotus
Administrátor
|
Heslo vypátrané, doplnené, otestované a funkčné! 
|
| Str Sep 16, 2009 8:53 am |
|
 |
|