_________________ ..if you want solution ,you want the one and only.. TycoonX
POZIADAVKY NA REUPLOAD PISTE CEZ SS
Pon Apr 27, 2009 12:00 pm
carodejka
Užívateľ - úroveň 1
Re: carodejka
porovnavat sa so sekciou skola?? fuuu to je teda.... zvlasne Zdravim vas vsetkych(chlapci a dievcata) davno som vas tu nebola pozriet alebo vzdy iba na skok. povinnosti su hold povinnosti Ako sa vam dari???
Darí sa nám tu skvele, sme tu samý manažéri (ľudské zdroje, ochrana pri práci, stravovanie, kvality) a pracuje tu za nás jeden Admin Pritom sa všetci cítime ako dvere - čakáme kedy nás zavrú
Tá doba je fakt strašná, všetci máme povinností nad hlavu, v budúcnosti asi budú brať ľudia lieky proti spánku a na regeneráciu tela aby mohli pracovať 24 hodín denne Ja som konečne preč od otrokára a Skrblíka, môžem si užívať prázdnin, potom si už nájdem lepšiu robotu
_________________ Renaultík piaty, ktorý si pred domom mojim hovieš, osvie sa palubka tvoja rozkrú sa turbo tvoje, buď maximálna rýchlos tvoja ako na rovinách tak v kopcoch, benzín svoj každodenný daj si aj dnes a odpus nám naše pomalé pasáže tak ako ich i my odpúšame vlastníkom slabších áut
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť